Rona
عدد المساهمات : 22 تاريخ التسجيل : 23/02/2010
| موضوع: سمك على الطريقه الفرنسيه الأربعاء فبراير 24, 2010 2:07 am | |
| المقادير:
• 1 كيلو سمك (سلطان ابراهيم) • 1 مكعب مرقة اللحم • زيت زيتون • ½ ملعقة كبيرة زبده • بقدونس مفروم • عصير ليمون • ملح وفلفل • كمون
طريقة الطبخ
تبلى السمك بالملح والفلفل والكمون .ثم ضعيه فى زيت الزيتون حتى يتشبع بالزيت ثم اشويه. ضعى الزبده وكوب من مرقة اللحم فى الاناء ثم ضعى فوقهم السمك المشوى وغطى الاناء واتركيه إلى نار هادئة جدا لمدة 10 دقائق حتى ينضج ثم صفى السمك من الماء وضعيه على طبق التقديم مع مزيج من الزبده والبقدونس المفروم والملح والفلفل والكمون وعصير الليمون.
| |
|
شيري
عدد المساهمات : 15 تاريخ التسجيل : 24/02/2010 العمر : 31
| موضوع: رد: سمك على الطريقه الفرنسيه الأربعاء فبراير 24, 2010 2:32 am | |
| يسلموووووووووووووووووو حلوى كتير يعطيكى العافيه تقبلى مرورى | |
|
محمد العندليب
عدد المساهمات : 66 تاريخ التسجيل : 26/02/2010
| موضوع: رد: سمك على الطريقه الفرنسيه الأحد فبراير 28, 2010 11:50 pm | |
| تسلم الايادى اللى بتعمل كده والف شكر ع المجهود ده | |
|